Намалена е видимостта в района на Добрич в ранните часове на деня, превалява и слаб дъжд, предаде репортер на "Фокус". Пътните настилки са мокри и хлъзгави. Тихо е, температурата на въздуха е около 7 градуса. Такова е времето и във вътрешността на областта. В Приморска Добруджа също вали дъжд - в района на Шабла е най-студено - 6 градуса, Каварна - 8 градуса, Балчик - 7 градуса.

В областта няма въведени ограничения на движението на автомобили. Ремонт се извършва по част от три пътни отсечки - Генерал Тошево – Кардам, Добрич – Стефан Караджа и Тервел – Честименско. Движението в тези райони е с повишено внимание, участъците са сигнализирани с пътни знаци.

В Добрич е въведена временна промяна на организацията по част от три улици - "Боряна“, "Бойчо Огнянов“ и "Цар Освободител“. Ремонти са причината. Предстои ремонт на паркинга в ЖК "Мир". Там пътното платно ще бъде асфалтирано, предвидени са 40 паркоместа, 3 за хора с увреждания. Това съобщи в една от социалните мрежи кметът на града Йордан Йорданов.

Жулиета НИКОЛОВА