Над 30 участници се включиха в традиционния конкурс за коледна украса, организиран от община Враца, предаде кореспондент на Агенция "Фокус“. Призьорите в тазгодишния конкурс бяха наградени от кмета Калин Каменов, който ги поздрави и изрази увереност, че техният пример ще бъде заразителен.

Евелина Ненчева, собственик на фризьорски салон, спечели първо място в категория "Украса на обществена и административна сграда“. В категория "Украса на частен дом и двор“ на първо място беше класирана Петрана Ангелкова от село Паволче, на второ- Таня Иванова от Враца, а на трето място Илонка Николова от квартал "Бистрец“;

В категория "Украса на витрина на магазин“ наградата взе Калин Цветков, собственик на магазин "Детелина“ в областния град.

На първо място в news pic 2
©
категория "Украса на туристически обекти - заведения за хранене и развлечение" се класира Виктория Венециева- сладкарско ателие "Мария“, а на второ място-Тони Иванова, представител на хотел "Лева“;

Участниците бяха оценявани от комисия в състав: заместник-кметът Александър Владимиров, общинският съветник Красимир Ангелов, скулпторът Милен Василев и представители на местната администрация.