В края на годината офисът на НАП в Сливен провежда анкета със своите клиенти за нивото на обслужване. Проучването се провежда с анкетна карта, която се предоставя в салона за обслужване на НАП в Сливен. На всички клиенти на администрацията е предоставена  възможност свободно и напълно анонимно да изразят своето мнение, като попълнят анкетната карта и я поставят в кутията за мнения, предложения и коментари, която се намира непосредствено до входа на офиса.

Целта на анкетата е чрез конкретни въпроси и възможност за лесни, но ясни отговори, да се определи цялостното ниво на обслужване на клиентите на приходната администрация в Сливен. В осемте въпроса са обхванати времето и качеството на полученото обслужване, начинът на получаване на информация, проявеното от служителите равнище на професионализъм и готовност за съдействие, и препоръки за подобрения.

 

"Обратната връзка от клиентите е много важна за нас, за да се измери потребителската удовлетвореност и да се идентифицират области за подобрение в процеса на административно обслужване, за да улесним процеса по спазване на данъчното и осигурителното законодателство", обяснява директорът на офиса на НАП в Сливен Петко Дюлгеров.