Г-н Димитър Божилов, август месец става една година, откакто живеем в полеви условия, заради този прословут ремонт. За всички тези месеци, никой ли не се научи да мисли преди да прави нещо, а не обратното? Докога ще се започва работа по възлово кръстовище, което е обходен маршрут, без предходното да е приведено в някакъв средно нормален вид, така че да може да се минава адекватно и спокойно?

С тези думи гражданин, живеещ в столичния квартал "Кръстова вада - Запад", се обърна към кметът на район "Триадица" Георги Божилов. 

"Пешеходец няма как да мине, какво остава за автомобил? Кога ще се случи нещо на кръстовището на "Асен Йорданов" и "Емилиян Станев", защото в голяма част от случаите вече, то е единственото място, откъдето човек може да се изнесе към бул. "Черни връх" или мол "Парадайс"? П.П. Снимката е от кръстовището на ул. "Емилиян Станев" и ул. "Стефан Дичев", добави мъжът.

Ето част от коментарите на неговите съграждани:

- Веднага след магистрала "Хемус" и Околовръстното - ще го завършат. Имайте поне малко търпение, де!

- Този ремонт ще гони магистрала "Хемус" сигурно, ама нищо, нали махаме незаконни гаражи в "Стрелбище" - животът е прекрасен.

- Абсолютно прави сте, но те знаят, че българинът е търпелив народ и правят, както на тях изнася.