Заразени от примера ни и вдъхновени от идеята нашите приятели от мотоклубове "БРАТЯ ВЪВ ВЯТЪРА“, "ДИВИ ГАРГИ“ и свободни мотористи се включиха с доброволчески труд и бои в освежаването на детските площадки на територията на район "Аспарухово“, за което съм им безкрайно признателен. Това съобщи във Фейсбук кметът на района Ивайло Маринов.

Той посочи, че благодарение на доброволците,  нов облик са придобили двата детски къта на ул. "Моряшка“ – до бл.27 и върху Охранителния канал.

"В петък традиционно с колегите от районната администрация освежихме още пет детски площадки, находящи се на ул. "Св.св. Кирил и Методий“ №36, ул. "Св.св. Кирил и Методий“ до спирка "Зора“, ул. "Чонгора“, жк "Дружба“ пред бл.18 /руските блокове/ и ул. "Дедеагач“. С тях общият брой на пребоядисаните кътове до момента стана 19.

Изключително съм благодарен на кмета на район "Аспарухово“ с мандат 2011-2015 г. Йордан Николов, който ни помогна като дари за инициативата бои, четки и валяци за боядисване.  Благодаря на всички за енергията и ентусиазма.

Заедно сме и вървим безотказно към постигане на целта – превръщането на района в по-уютно място за живеене до най-малкия детайл!

С радост ще приветстваме всеки доброволец“, каза още Ивайло Маринов.

Десислава ВАСИЛЕВА