Ние сме развълнувани да ви информираме за изключителния успех на базара, организиран от нашите всеотдайни доброволци от Български младежки Червен кръст - Силистра. Събитието се проведе с благородната кауза да подкрепим нашата програма "Топъл обяд" и сме изключително щастливи от ентусиазирания отзвук, който получи. Това съобщиха от местната огранизация на Червения кръст в Силистра.

Базарът, изпълнен с множество възхитителни щандове и дейности, събра членове на общността в дух на щедрост и другарство. От ръчно изработени предмети до книги втора употреба, имаше по нещо, на което всеки да се наслади. Енергията и подкрепата, показани както от доброволци, така и от присъстващи, бяха наистина стоплящи сърцето.

"Благодарение на неуморните усилия на нашите доброволци и огромната подкрепа на нашата общност, ние успешно събрахме средства на стойност 1573 лева, които значително ще допринесат за нашата програма "Топъл обяд". Тези средства ще гарантират, че можем да продължим да предоставяме питателна храна на ученици в неравностойно положение и техните родители. Много често безплатният топъл обяд, който тези деца получават всеки ден през учебната година в трапезариите на БЧК, е единственият повод те да посещават учебните занятия", допълват от благотворителсната организация.

Те изказват тяхната най-дълбока благодарност на всички, които допринесоха за успеха на това събитие, независимо дали чрез доброволчество, дарение или присъствие.

"Вашата щедрост и състрадание правят осезаема разлика в живота на тези, на които служим.

Докато разсъждаваме върху успеха на този базар, отново си напомняме за силата и състраданието, които съществуват в нашето общество.

Заедно можем да продължим да оказваме положително въздействие и да създаваме по-светло бъдеще за всички", допълват местните червенокръстници.