Младежки център - Добрич започва годината с метъл концерт на 13 януари. Това съобщи Кристина Койчева, младежки работник, предаде репортер на Агенция "Фокус". Концертът е с участието на младежки метъл групи от Центъра и гост-групи, техни приятели.

"Януари се очертава да започне "тежко“....и това е чудесно! След около две години пауза групите към Младежки център – Добрич отново забиват на сцената. Феновете на твърдата музика в града ни ще имат възможност да се изкефят на постигнатото от нашите млади таланти. Метъл групите “Taven Smoke" и "Afazzia" подготвят концерт за средата на януари, 2023-та! На фаталния петък 13-ти те ще излязат на сцената заедно с гост-групите "Изобарен Процес“ и “Jester`s privilege", посочват от екипа на Младежкия център.

Членове на “Taven Smoke" са Окан Якубов – барабани, Айджан Айредин – китара, и Александър Алексиев – бас китара, на "Afazzia" - Георги Чаушев – барабани, Окан Енвер – китара, и Александър Алексиев – бас китара. Концертът ще започне в 18:30 ч. Входът е 1 лев, билети могат да бъдат закупени на касата на Младежки център – Добрич. Сред авторите на плаката за концерта са част от музикантите - Окан Якубов, Айджан Айредин, Александър Алексиев, както и Дани Иванова.

Жулиета НИКОЛОВА