Няма да допуснем да стоите на тъмно и на студено. С тези думи се обърна към хората Михаела Крумова, кандидат-депутат от листата на ГЕРБ-СДС за област Кюстендил, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ – Кюстендил. "Заредихте ме със сила и енергия в една трудна кампания, пълна с недобронамереност и открита враждебност. Мотивирахте ме да приема предизвикателството, да поставя на висок глас вашите проблеми и да работя неотклонно за решаването им“, каза Михаела Крумова.

Тя изрази надежда, че жителите на Кюстендил ще дадат на нея и на Г news pic 2
© ПП ГЕРБ Кюстендил
ЕРБ - СДС категорична подкрепа и възможност да направят нужното, за да бъде подобрен животът на хората в Кюстендил и региона.

"Готови сме да поемем отговорност за съдбата на страната в най-тежкия период от началото на прехода. Като политик, общественик, юрист и жена, ще подкрепям всички инициативи, свързани със семейството, майчинството, с правата и възможностите за жените в обществото ни. Работата за добро образование и качественото здравеопазване ще продължи да бъде наш приоритет“, допълни Крумова.

По думите й България повече няма време за политически експерименти! Няма време за никакви други решения, освен за правилните – за спокоен и добър живот в общия европейски дом!

"Няма да позволим да загубите работните си места заради галопиращите цени! Няма да допуснем да стоите на тъмно и на студено заради многомилионните комисионни на посредници и политически търгаши! Вотът за ГЕРБ - СДС е вот за европейска България, за стабилност и сигурност, за европейски стандарт на живот и споделена грижа за всички българи. Разчитам на Вашата подкрепа и благодаря“, каза Михаела Крумова.