"Добре дошли обратно на терена, Дунав '12!" Русенският футболен клуб Дунав приветства малките "дракони" от отбора на двете деца, които бяха ударени от мълния. Стенли, който оцеля след инцидента, също беше на терена до съотборниците си.

"Обратно в играта! Днес предвожданият от старши-треньора Динко Дерменджиев отбор на Дунав, съставен от деца, родени 2012-а година, поднови своите тренировки. За да бъде тази крачка една идея по-лесна и като символ, че целият клуб е зад тях във всичко, малките "дракони" бяха изведени на терена от своите батковци от мъжкия отбор на Дунав. На тренировката присъства и другото пострадало при инцидента дете - Стенли, което бе изписано и вече се възстановява в домашни условия.

Със сигурност се изисква огромна смелост да продължиш напред след случилото и момчетата от Дунав набор 2012 са вдъхновение за целия клуб и общественост както на терена, така и извън него. Докато има и един дунавец, клубът ще живее и с мисълта за своя изгубен ангел...", написаха от клуба в прочувствен пост в социалните мрежи.