В 16 часа в центъра на селото се събираме отново днес, съобщи за "Фокус" Атанаска Бакалова, майка на убития зверски Димитър Малинов.

"Настояваме да бъдат проведени качествени разпити от криминалисти и психолози. Рангел Бизюрев казва, че е нанесъл четири удара в тялото на Митко, но не и в главата, където е бил фаталният удар. Искаме да разберем още кой е изкарал Митко от дома ни, това все още не е ясно. Много замесени хора има в убийството - момче, момиче, всички са замесени по един или друг начин. Те трябва да бъдат качествено разпитани. Все още имаме съмнения, че това не е цялата истина", каза Атанаска Бакалова.

Според нея все още се укрива някой.

"Има таен свидетел, човек, който е присъствал там. А и двамата казват, че били само двамата. Откъде се появи този таен свидетел?", пита майката.

Тя се надява днес отново повече хора да ги подкрепят.

Другото, което измъчва майката, е вероятността да бъдат освободени близнаците във вторник, когато е делото срещу тях в Районния съд в Пловдив.

"Те се водят още укриватели. Единият брат е присъствал на мястото, той не е оказал съдействие да спаси Димитър, а другият е носил лопата, връща се в дома си да вземе кирка. А е можел да се обади на тел .112. Не го е направил", разсъждава майката.