От прокуратурата ми казаха, че Рангел е заловен сутринта. Не знам дали да се  радвам, или да плача, каза пред журналисти майката на Митко от Цалапица Атанаска Бакалова, предаде репортер на "Фокус".

"4 месеца беше много тежко за нас. Митко не можем да го върнем. В петък от 9 часа започва делото за укривателство в Районен съд - Пловдив срещу близнаците. Ние искаме да чуем как се развиват нещата. Но това дело не трябва да тръгва. Защото те са съучастници в убийството. Те самите дават объркани показания. Единият път, че само единият от тях е присъствал от побоя до заравянето, другият път, че и двамата са присъствали, на третия път казаха, че Рангел сам бил копал", посочи майката на Митко.  

Показаха ми го Рангел, доста напълнял, явно доста добре е гледан. Не знам кой му е помагал и гледал, но той не може да стигне от Германия до Дания без пари в джоба, къде е спял, какво е ял, не знам. 

От прокуратурата са информирали Бакалова, че чакали екстрадирането на Рангел, все още подготвяли документите. Тя се надява да е по-скоро.

В петък хора от селото ще бъде пред Районния съд, където трябва да започне делото за укривателство срещу двамата близнаци Валентин и Борислав.