Столичният "Левски“ приема отбора на "Черно море“ /Варна/ тази събота /11 февруари/. Срещата е от 17:30 часа на стадион "Ивайло“ във Велико Търново, съобщават за "Фокус“ от пресцентъра на Общината в областния център. За гарантиране на сигурността и безопасността на феновете ще бъде въведена временна организация на движението покрай спортния комплекс и в широкия център на града.

Във връзка с планирано шествие, организирано от Национален клуб на привържениците на ФК "Левски“ – София и "Олд Кепитъл Бойс“, в периода от 15:00 до 17:00 часа на 11 февруари /или до приключване на шествието/ поетапно ще бъдат затваряни улиците по следния маршрут: площад "Майка България“ - ул. "Васил Левски“ – Съдебна палата - "бул. "България“ - ул. "Любен Каравелов“ /в участъка от бул. "България“ до ул. "Йоновка“/ - ул. "Йоновка“ - северен вход на стадион "Ивайло“.

По гореописаните улици се забранява паркирането на автомобили за времето от 8:00 до 19:30 часа /или до приключване на шествието/ на 11 февруари.

В съботния ден от 8:00 часа сутринта до приключване на футболната среща и изтегляне на привържениците ще бъде затворени за движение и следните улици:

"Филип Тотю“ – от кръстовището с бул. "Никола Габровски“ до пресечката с ул. "Йоновка“; "Тодор Балина“ – от кръстовището с бул. "България“ до пресечката с ул. "Любен Каравелов“, както и паркингът пред северния вход на стадиона; "Славянска“ – в участъка от бул. "Никола Габровски“ до ул. "Тодор Балина“; "Бойчо Войвода“ – в участъка от бул. "Никола Габровски“ до ул. "Филип Тотю“; "Вела Благоева“ – в кръстовището с ул. "Славянска“.

Движението по ул. "Йоновка“ ще се осъществява двупосочно. Феновете могат да използват за паркиране площадката, намираща се западно от стадион "Ивайло“, чийто вход е откъм горепосочената улица.

При необходимост органите на реда могат да ограничават или да спират движението на автомобили и по други улици край стадион "Ивайло“.

Осигурен е оптимален пропускателен режим за влизане и напускане на стадиона.