Мъж и жена са със сериозни наранявания след пътен инцидент в неделя между Асеновград и Козаново. Сигналът за преобърнал се по тавана лек автомобил "Опел“ вдясно извън платното за движение е получен в полицията към 19,00 часа.

В болница с опасност за живота са настанени 70-годишният шофьор и пътничка на същата възраст. Местопроизшествието е запазено, извършен е оглед. Алкохолната проба на мъжа е отрицателна. Причините, довели до катастрофата, се разследват от служители в РУ- Асеновград.  

Други двама също са в болница след произшествие на кръгово кръстовище Орта хан между Пловдив и Пазарджик в петък вечер. Сигналът е получен в РУ- Стамболийски около 20.30 ч. Лек автомобил "Фолксваген“ с 19-годишен водач отнел предимството и се сблъскал с лек автомобил “КИА“, управляван от 56-годишна жена.

Пострадалите водачи са оставени под лекарско наблюдение с различни травми и контузии. Тестовете им за употреба на алкохол и наркотични вещества са отрицателни.  По случая е образувано досъдебно производство, съобщават от МВР Пловдив.