На 2 септември от 20:00 часа в Летния театър на Военния клуб, публиката ще се наслади на незабравимите хитове на популярни български изпълнители, прегърнали две каузи и убедени в мисията да бъдат техни посланици. В концерта ще участват Маргарита Хранова, Нели Рангелова, Петя Буюклиева, Милена Славова, Росица Ганева, Дует "ШИК", Дует "WEIL", Коцето Калки, Искрен Пецов, ДУЕТ С КАУЗА / Галя Георгиева и Наско Лазаров, Вокално трио "DEJA VU" /Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков, Група "Спринт" и Група "Хоризонт", Група "ЖестиМ".

Концертът е под съпровода на оркестър "София“. Водещ на концерта е Веселин Пренеров. Специални гости са децата и младежите от “Студио Икономов“ - гр. Русе с ръководител Вили Икономов.

Името на турнето е избрано специално, тъй като подкрепя две каузи с изключителна важност за България. Това са информационна кампания в подкрепа на хора с репродуктивни проблеми под надслов "Да сверим биологичния си часовник навреме“, както и национална кампания "За повече българска музика в национален ефир“, която се превърна в кауза на огромна част от българските музиканти и изпълнители, в мисията за над 50 % присъствие на българска музика в националните ни медии.

По време на турнето ще бъдат раздавани листовки с полезна информация за

възможностите и изследванията, които показват репродуктивния статус на жените, а част от средствата ще бъдат предоставени за инвитро процедура на семейство, на което мисията да станат родители е кауза. Концертът е достъпен за хора с увреден слух. Песните ще се представят от актьори с увреден слух от група за синхронно пеене и танци "Жестим“ чрез жест и мимика – езикът на глухите хора в България.