Популярният български актьор Ивайло Захариев ще бъде гост-звездата на петъчна киновечер под звездите в Стара Загора, предаде репортер на "Фокус". Присъствието му ще зарадва феновете на българското кино на 12 юли от 21.00 часа на Античен форум "Августа Траяна“. Община Стара Загора организира за жителите и гостите на града ни прожекция на "Пулсът на танца“. Част от трупата на лентата е и Захариев.

Актьорът, който стана известен с хитовата роля на добро ченге в сериала на БНТ "Под прикритие“, ще поздрави старозагорци преди началото на излъчването и ще раздаде автографи на обожателите на визуалното изкуство. Талантливият възпитаник на НАТФИЗ отстоява активна гражданска позиция по теми, свързани с наркозависимости, достъп до информация за хората, лишени от слух, както и за съхраняване на брака и семейството като общочовешки и християнски ценности.

Ивайло Захариев ще присъства на първата киновечер. А в събота, 13 юли, отново от 21.00 часа на Античен форум "Августа Траяна“, ще бъде излъчен друг филм – "Голата истина за група Жигули“ с режисьор Виктор Божинов.

Припомняме, че и тази година Община Стара Загора предлага на старозагорци и гости на града лятно кино под звездите с любими български филми. То ще бъде на 12 и 13 юли на Античен форум "Августа Траяна“, от 21.00 часа.