Кюстендилски творци сътвориха есенни багри, предаде репортер на Радио "Фокус“ – Кюстендил. Местните творци сътвориха своеобразен есенен празник на фолклора на различни локации в Кюстендил. Народните певици Веселина Сиракова и Елеонора Божанова, съвместно с танцьорите от Танцова формация "Партньори“, заснеха видео клипове на свои песни.

Младите певици бяха подбрали красив букет от песни от тракийска, пиринска и разбира се шопска ентографска област. А още по-младия хореограф на танцова формация "Партньори“ – Тони Кенов, подготви изключително разнообразни и вълнуващи хореографии.

Локациите бяха перфектно подбрани и максимално ефектно оползотворени от танцьорите на "Партньори“, които подариха много емоции и красота на жителите и гостите на Кюстендил. Никой не подминаваше случващото се в парка пред Художествената галерия, на крепостната стена на "Хисарлъка“ и най-вече в планина Осогово, на фона на есенните планински багри и невероятния залез. Красивите и разнообразни костюми на танцьорите бяха естествен детайл, подбран с много внимание и умение, към всяка една от шестте записани песни.

Венцеслав ИЛЧЕВ