Днес в Павел баня се открива кулинарната изложба – базар “Коледна трапеза", предаде репортер на Агенция "Фокус". В продължение на три дни в центъра на града ще бъдат разположени шатри с всевъзможни кулинарни тровения, дело на учениците от местните училища, хотелиери и ресторантьори, общинска администрация и жители на общината.

В 17:00 часа тази вечер е представянето на учениците от Професионалната гимназия по ресторантьорство и хотелиерство и СУ “Христо Ботев".

Утре в 17:00 часа на пл. “Освобождение" ще бъдат подредени  майсторски приготвените ястия от местните хотелиери и ресторантьори.

В последния ден от коледната изложба – базар (21.12. – сряда) от 17:00 ч. ще се представят Общинска администрация – Павел баня и жители на общината. В 17:30 ч. ще започне огненото шоу “Bright eye", което гостува от София в Павел баня специално по покана на кмета Бесоолу.

Паралелно с “Коледна трапеза", от неделя насам до 25.12., в Павел баня се провежда и базарът на “Семейчовци", който тази година преминава под мотото “Заедно до Коледа".

Рени АТАНАСОВА