Красимир Вълчев е водач на листатата на Коалиция ГЕРБ-СДС в 27-ми Старозагорски многомандатен избирателен район, предаде репортер на "Фокус". Листата с кандидатите за народни представители бе внесена в неделя, точно в 11.11 часа. Тя е съставена от 22-ма души от различни общини от областта. На второ място, след бившият образователен министър в 44-то НС, е Маноил Манев, на трето – Илиана Жекова. На четвърта позиция е общинският съветник от ГЕРБ в Стара Загора Бояна Танева-Манова, след нея е Младен Желев от гражданската квота от Казанлък, IT специалист и предприемач.

Листата е представена от хора от различни професионални сфери, доказали се в своите общности. А ето и останалите кандидати за депутати: Иван Станчев, Методи Марков, Анастасия Гидикова, Живко Желев, Веселин Сираков, Светозар Ялъмов, Десита Петкова, Тихомир Динев, Деян Стратев, Михаил Колимечков, Дарина Василева, Надя Карбанова, Марияна Каменова, Мартин Мартинов, Димитър Стаматов, Стоян Григоров, Ростислав Попов. 

Приоритетите, по които ще работят, са много, но най-важният не само за Старозагорски регион, а и за цялата страна, е запазването на работата на комплекса "Марица изток“, тъй като за да бъде запазен минно-енергийният комплекс хората трябва да осъзнаят, че това е национална кауза.

Рени АТАНАСОВА