"Възраждане“ винаги участва в политическата надпревара с амбицията да спечели доверието на възможно най-много български граждани. Това каза пред журналисти в Кюстендил лидерът на партията Костадин Костадинов, предаде репортер на "Фокус“. Той пристигна в Кюстендил за среща с членовете и симпатизантите на "Възраждане.

"С оглед високите цели, които сме си поставили, ще направим всичко необходимо за да можем да бъдем първостепенна политическа сила. Смятам, че от избори на избори това нещо се получава и го доказваме“, каза Костадинов.

Той посочи, че е в Кюстендил във връзка със събирането на подписка за провеждане на референдум, чиято цел е запазването на българския лев. В града има човек, който сам е събрал около 1 600 подписа до момента.

Относно това, дали "Възраждане“ ще има народен представител от Кюстендил в следващия парламент, Костадинов посочи, че предният път не са стигнали 100 гласа. "Този път се надявам, че от Кюстендил ще имаме народен представител. Смятам, че с целите които сме си поставили, това ще го осъществим“, каза Костадинов.

Венцеслав ИЛЧЕВ