Честита конституционна криза плюс перманентна политическа и управленска криза! Честито! След като ПП-ДБ рендосаха Конституцията по свой образ и подобие и накрая Христо Иванов "направи" великата конституционна реформа, сега вече съвсем сме в управленски блокаж. Браво! Адмирации! Това заяви общинският съветник от ВМРО в СОС Карлос Контрера в личния си профил във Facebook, предава Sofia24.bg.

Ето какво още каза Контрера:

Управляват Столична община - криза, хаос, анархия, безвремие, безпътица! Управляваха държавата - крах, провал, бедност, разбити пътища, скъпотия, анархия по улиците, нула инвестиции в инфраструктура, обезкървена енергетика и прочие...

Мисля, че се наситихме на Промяната като промяна. Време е на дневен ред да се поставят и решават въпросите, които имат отношение към живота на хората и предприемачите, а не да се занимаваме от сутрин до вечер с глупости. Българското общество в момента няма посока, няма цел, няма вяра, че можем да съградим нещо по-добро.

Това е ефектът на Промяната, начело с Кирил, Христо, Наско и Асен! Стига вече скандали, лупинги, лъжи, схеми и измами. Дори Центъра за изследване на демокрацията твърди, че по времето на Промяната корупцията е на по-високи нива от последния кабинет ГЕРБ-Обединени патриоти. Т.е. Промяната не се бори с корупцията, а създава корупция! Не го твърдя аз, а едно от либералните НПО. Смятайте за какво чудо става въпрос!

България трябва да поеме по пътя на Орбан. Към едно балансирано, консервативно управление, националистическо управление, което да решава проблемите на хората, а не да слугува на чужди фактори - било то от Изток или от Запад! Стига вече експерименти с българския народ!