Днес у утре Варна е домакин на  7-мия музикален конкурс "Art Stars - Звезди на изкуството"- в категория "Поп пеене", научи репортер на Радио "Фокус" - Варна.

За втора поредна година ще чуем талантливи поп изпълнители на територията на Delta Planet Mall.

Участниците са 70, разпределени в 5 възрастови групи в категориите индивидуални изпълнители и вокални групи, съобщи Мила Маврова, вокален педагог, създател на Фондация "Звезди на изкуството" и организатор на конкурса.

Отново звездно жури ще оценява изпълнителите. Председател на журито е Хайгашод Агасян, известен композитор в българската популярна музика. Издал е множество албуми с песни за деца и младежи.

Получава десетки награди, между които Голямата  награда на "Златния Орфей“, "Гран при за най-добра детска песен“ в Букурещ и други. Носител е на орден "Св.Св. Кирил и Методий“ – Първа степен и още много престижни награди у нас и в чужбина. На 2 ноември 2021 г. е удостоен е със званието "Почетен гражданин на София“.

Членове на журито са Нелко Коларов и Виктория Динкова.

Нелко Коларов е композитор, диригент и пианист. Автор на музика към театрални спектакли и мюзикъли и на над 40 авторски песни. Пианист на групата ROBIN GIBB от Bee Gees – с над 100 концерта и участия в музикални фестивали по целия свят. Той е пианист  и създател на рок групата FOBOS и други. Носител е на Голямата награда на конкурса "Песен за Варна“, Награда на фестивала "Златен Орфей“, Награда "Варна“ и др.

Виктория Динкова - VICK е сред новите лица и гласове на поп музиката.

Нейните изпълнения стават особено популярни след като става финалист в музикалния формат "Гласът на България“-2018.

Тя е познато име със самостоятелни изяви, в подгряващи участия на концертите на известни поп групи и в редица фестивали. Развива успешно кариерата и като създава авторска музика, музикални видеоклипове, името ѝ присъства и в световни онлайн издания.

Работи като самопродуциращ се артист и развива кариерата си скоростно и убеждаващо. Музикални стилове в песните ѝ са алтернативен поп, поп рок, поп инди рок, синтетичен поп, liquid drum & bass.