Удовлетворен съм от участието на Сливен в Инвестиционната конференция, която се проведе в Истанбул, заяви кметът Стефан Радев, който участва в българската правителствена и бизнес делегация, водена от министъра на иновациите и растежа Александър Пулев. Това съобщиха от общината

Кметът информира, че Министерството на иновациите и Българската агенция за инвестиции са направили много добри презентации за страната ни, в присъствието на инвеститори от Турция, които от години развиват бизнес в България.

"Те представиха на други, потенциални инвеститори предимствата на България и процесът на инвестиране у нас. Радвам се, че бяхме част от този форум като едно от потенциалните места, на които могат да се случат инвестиции. Основната задача на конференцията беше нашата страна да бъде презентирана пред големия бизнес в Турция, като се представят условията и възможностите за инвестиране, стартиране и развитие на бизнес в България. Ползотворен форум, който е част от редица събития, които организира Българската агенция за инвестиции“, каза Стефан Радев.