Едно значимо за ИТ сектора технологично събитие ще се проведе за пореден път в Бургас. Конференцията, създаваща възможности за бизнеса, наречена Digital4Burgas, ще има свое четвърто издание в морския град, съобщиха от Общината. На 27 и 28 април в Конгресния център ще се съберат водещи експерти с дългогодишен и доказан опит в бранша, като A Data Pro, Releva.io, NEXT BASKET, Orbis Digital Services, Design Expert, SuperHosting и други.

Мисията на Digital4Burgas е да създаде условия за споделяне на експертни знания, да подобри условията за правене на бизнес и да донесе стойност за икономиката. Както и да обедини IT бизнеса в двудневна програма под общата визия за дигитална общност в Бургас и региона.

Четвъртото издание на конференцията ще представи нови лектори, ще разгледа ключови теми за бизнеса и ще обърне внимание на теми, свързани с нови технологии, иновации и онлайн търговия.

Програмата на конференцията е разпределена в два дни, като първият ще разгледа ключовите теми за електронната търговия, a вторият ще наблегне на технологиите и иновациите в бранша.

Сред партньорите на събитието са Община Бургас, DigiHub, Индустриален и логистичен парк - Бургас.  Откриването на конференцията ще бъде в 12.45 часа днес.