С празничен концерт в навечерието на Деня на дарителя потребители и екипи от социалните услуги изненадаха благодетели, приятели и организации, които са ги подкрепяли през годината. От Община Велико Търново уточняват за "Фокус", че малки и големи са показали своите таланти – певчески, музикални и театрални, пред пълната с публика зала на администрацията. Събитието бе под надслов "Приятели на социалните услуги".

По време на празника бяха връчени специални благодарствени грамоти и ръчно изработени сувенири. Подаръците са израз на признателност към хората, които през годината успешно реализираха дейности и дариха от своите време и средства, за да помогнат на социалните услуги за деца, възрастни и хора с увреждан news pic 2
© Община Велико Търново
ия в община Велико Търново.

"Продължавайте да дарявате добро, да сбъдвате мечти и създавате приятелства", бяха пожеланията на директора на дирекция "Социални дейности и здравеопазване" Росица Димитрова към уважилите събитието.

А празничният концерт донесе на всички много споделени усмивки, емоции, сълзи от радост и чувство на гордост от вниманието.