Едно от най-новите заглавия в родното кино допълва празничната програма за Деня на Ямбол. Филмът на Николай Павлов с интересното заглавие "Опасни шматки“ ще бъде прожектиран на безплатно автокино на 18 юни, вторник, на паркинга пред хипермаркетите "Практикер" и "Технополис". Теренът за него се предоставя безвъзмездно от двете търговски вериги.

Прожекцията е подарък за жителите на Ямбол по повод празника на града – Свети Дух.

"Опасни шматки" е филм, който е създаден да ви забавлява, да ви накара да се смеете и забравите за ежедневието си. Под звездното небе ще се потопите в една комедия за двама неудачници (в ролите Ники Станоев и Стоян Цветков), които също като всички искат да изкарат бързи пари. Филмът поднася всякакви абсурдни, нелепи и много забавни ситуации. Самият Ники Станоев също ще бъде гост на Ямбол в този ден.

В ролите ще видим също Маргарита Хлебарова, Дарин Ангелов, Ивайло Захариев, Ивайло Драгиев, Кирил Ефремов, Силвия Петкова, Елени Декидис, Венци Куцаров, Николай Дограмаджиев и Калина Иванова.

Началото на прожекцията е от 21:00 часа, а зрителите ще имат възможността да паркират своите автомобили от 20:00 часа. За улеснение Община Ямбол осигурява екип на място, който ще разпределя разположението на автомобилите, така, че всеки да може да се наслади на прожекцията необезпокоявано и с ясна видимост към построения специално за целта екран. Звукът се приема от радиото в автомобила, на съответната честота за града, изписана на екрана в деня на прожекцията.

Припомняме, че това е шестото безплатно автокино в града. Инициативата бе стартирана от Община Ямбол през 2021 година с прожекция на филма "Привличане". След големия интерес прожекцията на филми бе продължена с излъчването на "Бензин" и "Голата истина за група Жигули", "В сърцето на машината" и "Игра на доверие".

Очаква ни вълнуваща вечер сред приятели и семейство, докато се наслаждаваме на един от най-големите хитове на българското кино за тази година.