Стара каравана се превърна в уникална  "Библиотека под дърветата" в Южния парк, видя Sofia24.bg. Двама жиители кв. "Иван Вазов" зарадваха столичани. Михаил Нинов и Сара Бадр  решиха да направят нещо красиво. Правят го за пореден път и идеите им винаги са блестящи и хващащи окото. 

"Поставихме “Библиотека под дърветата" за свободно ползване в Кучешкия парк. Всеки ще може да вземе книга, да я прочете в парка или някъде другаде. Ще се радваме ако ни помогнете, като дарите хубава книга/ги за да запълним заедно библиотеката", написа Михаил Нинов във Facebook.

От публикуваните снимки в социалната мрежа виждаме, че в изрисуваната каравана вече има книги. Идеята е, че всеки може да остави в караваната книга или да вземе от тези, които вече са там.

Михаил е инициатор на чудесни идеи. Благодарение на него в района вече има огромен градински шах, тенис маси, кучемати, както и ретро автомобил .Това е онзи стар автомобил, който за всеки празник има тематична украса, а особено много сияе и блести на Коледа. Но не по-малко впечатляващ е на 1 март, 3 март или Свети Валентин.