Тази вечер от 18:00 часа в Изложбена зала "Петър Стайков"- Клуб на дейците на културата – Смолян ще бъде представена книгата "Там в необя̀та“ на Екатерина Глухова. Премиерата на 15-тата книга на авторката съвпада и с 35-тата й годишнина.

"Там в необя̀та“, е книга за себеопознаването, за смелостта да бъдеш себе си, за вярата в чудесата, за вътрешната борба на душата, за способността да видим зад зримото в тленния свят. Сърцето да намери сили да обича отново, въпреки че е разкъсано на хиляди парчета.

В стихотворенията се говори за смисъла на живота, за болезнените рани и страхове, които всеки скрива в най-дълбоките си кътчета, но ако ги прегърнем и приемем като част от нас, те ни носят така желаната свобода.

Книгата е за Чистотата на Истината, която често е подминавана, за да живеем удобно...

Рамките се чупят, когато решиш да оголиш до кокал същността си.

Целият ни живот е осеян с взимане на решения - да избереш Светлината в себе си, да се бориш докрай, без да се отказваш, защото Пътят е трънлив.

В текстовете има скрити послания изпълнени с надежда, от която читателя има нужда в тежките времена, в които живеем.

"Там в необя̀та“ е книга за Любовта, онази Любов, с която сме създадени изначално от Твореца и неминуемо носим в себе си, а когато си позволим да Бъдем, можем да я даряваме и на другите Безусловно.