Книгата "Къде сме“ на Светла Панайотова ще бъде представена в Регионалната библиотека "Николай Вранчев“ в Смолян на 24 ноември от 17:30 часа. Това съобшиха от културната институция.

Светла Панайотова е родена край Дунава, но живее, работи, твори в Пловдив. Обича да пътува, спортува, общува, изкачва планини, посреща изгреви, изпраща залези…Член е на Дружество на пловдивски писатели. Издала е: книгите: "Вечният кръговрат" (2004 г.) "Море, небе, земя, любов" (2007 г.), "Трепетно очакване" (2014 г.) - стихове, есета, лирически фрагменти и "Азбучен пътеводител на Словото" (2012 г.) - синтез от поезия, белетристика, наука, езотерика.               

 "Къде сме?" е роман за търсенето, намирането, мястото, пътя на всеки човек, народ, целокупност, в живота на Земята, Космоса. Роман за Любовта и обичта, за приятелството – на фона на значими културни и обществени събития от края на 2017 г. и през 2018 г.

Книгата изобилства и с красиви природни картини от Родопите – магическа планина, в която Любовта се разгаря още по-силно. Освен естетическа наслада от текста, читателите ще се запознаят с интересни факти, ще научат повече за българските традиции и обичаи.