Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова на 16 декември 2022 г. посети най-малките сладурчета от Детска ясла "Шарено петле" с директор Румяна Железарова, съобщиха от пресцентъра на Община Ловеч. Гостът изгледа с интерес богата програма от стихчета, песни и танци на малчуганите. Най-голяма радост предизвика появата на самия Дядо Коледа.

Празнично беше и в съседната Детска градина "Зора“ с директор Иваничка Дончева. Кметът Корнелия Маринова се наслади на стилната програма, поднесе първия подарък от общината и пожела на децата приятно настроение с героите от пиесата "Слънцето и снежковците“ на Куклен театър – Ловеч.

Добро впечатление и коледно настроение излъчват богато украсените сгради и помещения, в които са децата. Кметът подари на служителите екземпляри от новия календар на общината. Той е посветен на 150-годишнината от гибелта на Васил Левски, която ще отбележим догодина.

Както съобщихме, Община Ловеч осигури коледен подарък от лакомства за всяко едно дете от всичките близо 1000 деца в детските градини и ясли. Кметът на Община Ловеч Корнелия Маринова се ангажира лично да присъства на тържествата, посветени на Коледа.