Главният архитект, главния инженер и началника на правния отдел на район “Изгрев", инспектираха строителните дейности по разширенията на 30 ДГ “Радецки", 49 ДГ “Радост" и новата самостоятелна детска ясла, която се строи на ул."Вълко Радински" номер 5 в ж.к."Изток", съобщи кметът на район "Изгрев" д-р Делян Георгиев в личния си профил във Facebook.

Той също е бил на място и споделя, че работата напредва с много добри темпове, качествено и при стриктно спазване на всички правила при строителството. Ето какво още написа д-р Делян Георгиев в социалната мрежа: "Уверено, нашият район напредва към целта - за всяко дете от “Изток", “Изгрев" и “Дианабад" да има място в детска градина и ясла. Благодарение на усилията на районната ни администрация, в “Изгрев" вече се случва най-голямото строителство на детски градини от 1973 година насам, както и най-мащабното такова, в програмата на Столична община, за разкриване на нови места в детските градини 2020-2023 година.

Доказахме, че когато има желание, мисъл и работа в интерес на хората, могат да се случват и хубави неща, а общината не е някаква имагинерна структура, незаинтересована от никого и нищо. Жителите на “Изгрев" имат силен съюзник в сградата на ул."Атанас Далчев" номер 12. Промяната към по-добро се вижда ясно. Заедно ще направим много за кварталите си!".