Металните контейнери, които от години заемат паркоместа на ул."Вълко Радински" в квартал "Изток", ще бъдат нарязани и премахнати. Това заяви кметът на район "Изгрев" д-р Делян Георгиев в личния си профил във Фейсбук.

"Това е поредният дългогодишен проблем, който настоящата районна администрация на “Изгрев" ще разреши кардинално. Местен бизнесмен, неясно как преди години поставя два метални контейнера върху общински имот пред дома си, за да ги използва като склад. През трите изминали години на мандата доказахме, че никой не е над закона, че никой не е протектиран и не е повече от другите. До дни ще премахнем поредния пример за криворазбрано чувство за собственост, което ощетява околните.

Общината може да е добър стопанин, да си възвърне ролята на коректив и да прилага законите в полза на хората. Нашият район заслужава силно и справедливо управление, което да не се влияе от обществено положение, постове и финансови възможности, а да отстоява и защитава интересът на всеки от нас. Заедно ще направим район “Изгрев" едно по-добро място за живот!", добави още д-р Делян Георгиев.