Кметът Стефан Радев поздравява жителите на община Сливен  по случай Никулден.

"Ето, че отново настъпи онова особено време в края на всяка отиваща си година, което изпълва всеки от нас с малко носталгия и трепетно вълнение пред неизвестното, което ни очаква. Големият празник Никулден, който честваме днес, ознаменува началото на подготовката за предстоящите семейни празници. Наред с еуфорията, която ни завладява, си правим и равносметка.

Вярвам, че изминалите две години ни показаха силата на човешкия дух, колко важно е да сме обединени и грижата към човека, независимо дали ни е близък или непознат. Дълбоката съпричастност и подкрепа между хората в едно общество, вярата им в утрешния ден, ги прави още по-успешни и силни срещу превратностите.

В Деня на Свети Николай Мирликийски, който се почита като избавител на пленниците и покровител на моряците, пътешествениците, търговците и банкерите, пожелавам на всички здраве, домове изпълнени с топлина и уют, много късмет и сполука! Нека всички именици носят гордо и с чест своите имена! Честит празник!", се казва в поздравлението на Стефан Радев.