Малките звезди от "Арт Войс Център“ Валентина Ванева, Ева Харисън и Християн Балев гостуваха на кмета Костадин Димитров в Община Пловдив. Те бяха придружени от ръководителя на музикалната школа и техен ментор Румяна Иванова, както и от своите родители, и разказаха за себе си и участието си в благотворителната инициатива "Като две капки вода за всяко дете" с УНИЦЕФ България.

"Много се радваме, че толкова хора гласуваха за нас и заедно с това подкрепиха децата на България“, сподели Ева Харисън. Тя е част от Националния детски хор на Великобритания, но винаги, когато е в България, не пропуска да пее с любимия си педагог Румяна Иванова в "Арт Войс Център“.

Християн разказа, че пее от 5-годишен, но е почитател на народната музика още от 2-годишна възраст. "Най-голямото щастие за мен беше, когато моите майка, баба и леля ме записаха на пеене“, разкрива той.

Валентина учи в  Националното училище за музикално и танцово изкуство "Добрин Петков“ в Пловдив. Тя е най-малка от тримата таланти и освен да пее, свири и на виолончело.

Костадин Димитров обясни, че още като районен кмет е имал възможността да работи с "Арт Войс Център“ и заедно са организирали редица събития.

"Винаги са ме впечатлявали гласовете, които Вашият център създава. Това са певци, които радват не само Пловдив, но и цяла България“, заяви кметът. Той пожела на даровитите деца да се забавляват, когато пеят, и да постигат още по-големи успехи.

Румяна Иванова поднесе благодарности на Община Пловдив за доброто партньорство през годините. "Общината винаги е била наш верен партньор и ни е подкрепяла във всяко едно начинание“, подчерта тя.