Кметът на столичния район "Изгрев" Делян Георгиев зарадва живеещите в района, като съобщи, че до есента повечето улици в квартал "Изток" ще имат нови тротоари, видя "Фокус"

Ето какво написа той в личния си профил във Facebook:

Започваме изграждането на нови тротоари на ул. “Акад. Методи Попов", ул. “Димитър Гичев", ул. “Николай Островски" и ул. “Майор Юрий Гагарин" в участъка между ул. “А. П. Чехов" и ул. “Тарас Шевченко". Най-мащабните ремонтни дейности на пешеходната инфраструктура от създаването на район “Изгрев", които се извършват с финансиране от заема на Столична община и по мое предложение основно в ж.к."Изток", ще продължат и през тази година, като се надявам до есента, повечето улици в квартала да имат нови, достъпни, здрави и хубави тротоари.

Районната администрация на “Изгрев" ще продължава да работи на максимални обороти, за да усвои определените от Общинския съвет средства и да подсигури нормална среда на гражданите. Заедно започнахме да доказваме още в предишния мандат, че София може да бъде друга, а общината има как да работи ефективно, качествено и честно, в интерес на хората. Можем още повече!