Приятели, както сами се уверявате, прогнозите за лошо време се сбъднаха. След проведени десетки разговори с метереолози от БАН, локални станции и екипа на Васил Найденов, взехме трудното решение да отложим концерта. Това съобщи кметът на Стралджа Атанас Киров.

Ето какво пише още той във Facebook:

Техническият екип трябваше още от днес да започне подготовка по сцената, окабеляването и осветлението за концерта, но това е невъзможно. Дъждът прави невъзможна работата на техници, озвучители, освететители, сценични работници. За жалост прогнозите са за дъжд и утре. Това ни накара да вземем трудното, но безалтернативно решение да отменим концерта.

Зная, че много хора бяха с нагласа да видим голямата звезда в нашия град, но срещу природата не можем да вървим. Надали има човек, който да се чувства по-зле в момента от мен, но... Все пак по време на следващата голяма почивка през тази година 6,7,8 септември Васил Найденов ще бъде в града ни, като концерта ще е на 7 септември. Планираните за утре събития на закрито остават, като напомням, че откриването на изложбата на Панайот Панайотов баща и син остава в Ритуалната зала от 10,30, а Магическто Шоу за децата ще се проведе в залата на Клуб на пенсионера от 11 ч.