До петък, 21 октомври 2022г., включително, ще остане затворена част от ул. "Отец Паисий Хилендарски“ до Кооперативния пазар в Казанлък, предаде кореспондент на Агенция "Фокус". Причината за затварянето е в необходимостта от повече време за приключване на извършваните ремонтни дейности по пътното платно.

Ремонтът обхваща демонтаж на старите тротоари и изграждане на нови, обособяване на зони за паркиране, ново улично осветление, пътна маркировка и сигнализация.

Междувременно важи въведената временна организация и безопасност на движението, както следва:

- в участъка от кръстовището с ул."Славянска“ до кръстовището с бул."Никола Петков“ (до Пазара) движението на МПС-та остава затворено в двете посоки.

Въведен е временен режим на движение на МПС-та по обходните улици: ул."Славянска“, ул."Бяло море“, ул."Трапезица“ към съществуващата улична мрежа в  града. Временната организация на движението в посочения участък ще важи от 08:00 ч. до 17:00 ч. на 21.10.2022г., петък /включително/ .

На следващ етап предстои ремонт на още един участък на същата улица – на кръстовището на ул.“Отец Паисий Хилендарски“ с ул.“Свети Свети Кирил и Методий“ до хотел "Казанлък“, за което гражданите ще бъдат допълнително уведомени.

Рени АТАНАСОВА