В петък претендентките за короната на Царица Роза 2023 посетиха Музея на розата в Казанлък и разгледаха експозицията, съобщиха за "Фокус" от Община Казанлък. Всеки урок от програмата "Пътя на короната“ им носи нови знания и умения за тяхното собствено представяне и обноски, но и за популяризирането на родния край и неговите богатства.

Младите момичета разговаряха с регионалния мениджър на LC WAIKIKI Габриел Секулов и вече имат осигурени от фирмата облекла, с които ще продължат занимания по обучителната програма.

За първи път тази година поради големия интерес кандидатките за 55-та Царица Роза на Казанлък ще дефилират от 18,30 ч. във фоайето на Дома на културата "Арсенал“, преди началото на конкурса – спектакъл. Зрителите ще имат възможност да проследят избора на Царицата на живо на голям екран на площад "Севтополис“, а в 21,00 ч. казанлъчани и техните гости ще имат възможност да се запознаят с най-красивите сред красивите абитуриенти на Казанлък, които ще посетят лично централния площад.

Рени АТАНАСОВА