Изненадите за Празника на Павликени продължават. От Общината уточняват за "Фокус“, че в кулминацията – звездния концерт за 80-годишнината от обявяването на Павликени за град се включва още един изпълнител. Това ще е рапарът 42.

C-block са големите звезди, които ще зарадват павликенчани за юбилея. Вече бяха обявени и другите артисти в програмата - Deep Zone Project, DJ Dian Solo, Трио VIVA и Дивна.

Новото име в афиша е рапър с дългогодишна кариера. Петър Андонов Иванов, познат с псевдонима си "42“, придобива по-голяма популярност през 2012 година, когато пуска песента си "P.S. Fuck Off", която се задържа един месец на първо място в тогавашната класация за музика на "Vbox"! Има издадени три албума: "Подписано с любов“, "Прошка за процент“ и "Интересен“, едно EP със заглавие "Неудобен“ и два микстейпа – "Реденето“ и "Реденето 2“, от където е и една от най-слушаните му песни "Писмо до нейния нов“.

Номиниран е два пъти за MC на годината от наградите за хип-хоп 359, а през 2014-а печели наградата за колаборация на годината с песента "Кой те излъга, че на изток няма рап“, която е част от албума на "Tr1ckmusic"!

Още изненади, както и информация за достъпа до концерта и мерките за безопасност ще бъдат съобщени в следващите дни.

Големият концерт ще е на 17 юни. Мястото е градския стадион в Павликени, а началото ще е в 18:00 часа. Входът ще е свободен!