Две от благоевградските села - Покровник и Селище вече могат да се похвалят с избрани кметове, въпреки че изборите са след малко повече от месец, предаде репортер на "Фокус".

От МК "ВМРО – БНД (БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ)" се похвалиха, че Георги Анастасов, който е кандидатът на коалицията за кмет на Селище и Недко Ангелов, кандидат за кмет на село Покровник, са се оказали единствените кандидати за кметското място, регистрирани в ОИК – Благоевград. 

Това означава, че още преди местните избори, насрочени за 29-ти октомври, Покровник и Селище вече имат своите кметове, които в следващите 4 години поемат ангажимента да работят за възраждането на двете села и превръщането им в по-добро място за живеене. 

"Предсрочната победа е добър знак за МК "ВМРО – БНД (БЪЛГАРСКИ ГЛАСЪ)", която по-рано днес регистрира листата си с кандидати за общински съветници. 

Водач на листата на коалицията е председателят на Общински съвет – Благоевград Радослав Тасков, който години наред е начело на групата "Заедно за Благоевград" в местния парламент", коментираха от коалицията.