Имам много недовършена работа и проекти в Павел баня, които трябва да доведа до успешен край. Затова най-отговорно ви информирам, че декларирах пред Централата избирателна комисия отказа си от заемане на депутатското място и оставам кмет на Община Павел баня и всички вас, павелбанци. Това съобщи кметът Иса Бесоолу, който взе участие в парламентарните избори на 9 юни, предаде репортер на "Фокус"

"Уважаеми съграждани, избиратели, приятели,

През октомври миналата година поисках вашето доверие и подкрепа в начинанието ми за втори кметски мандат. Преди месец отново имах нужда от вашата помощ – в предизвикателството, в което се впуснах, а именно изборите за 50-то Народно събрание и кандидатурата ми за народен представител от "Движение за права и свободи".

И на двата избора получих безрезервната ви подкрепа и всичко това – в името на по-доброто бъдеще за Община Павел баня.

Първият път поисках доверието ви, за да управлявам Павел баня, а вторият – за да продължи помощта за Павел баня.

Днес можем да се поздравим за добрия резултат, който постигнахме, на изборите за български и европейски Парламент. Да се поздравим за вкарването на двама депутати от ДПС от област Стара Загора. Да се поздравим, че Павел баня ще продължи да е на дневен ред за всички.

Подредбата в листата на ДПС с кандидати за депутати ми отреди второто място. Вашият глас за мен и ДПС отреди Движението да вкара двама депутати.

Тези от вас, които ме познават, знаят, че аз съм човек на честта и винаги държа на обещанията си. Вярвам, че най-хубавите дни за Павел баня и всички нас предстоят! Още веднъж ви блгагодаря за доверието и подкрепата! Показахме на цяла България, че единството, разбирателството и толерантността са в основата на доброто общество! Благодаря ви", заяви кметът на Община Павел баня.