Очарователни български музиканти със световна кариера посреща Симфониетата тази седмица, впечатляващото сопрано Ина Кънчева и пианистът, с когото клавишите звучат по-вълнуващо отвсякога - Емануил Иванов, предаде репортер на "Фокус".

Ще имате възможност да се насладите на изкуството им на 29.02 от 19.00ч. в градската зала във Враца в един елегантен концерт от цикъла "Месец на клавишите", заедно със Симфониета-Враца под диригентската палка на Христо Павлов.

В програмата са включени великолепни произведения: Волфганг Амадеус Моцарт – Концерт за пиано и оркестър № 17 в сол мажор и Концертна ария за сопран, пиано и оркестър; Лудвиг ван Бетовен – драматична сцена за сопран и оркестър, и Концерт № 4 за пиано и оркестър.

Билетите са в продажба на касата в Билетен център "Гъбката". Там можете да закупите и абонаментна карта за полусезон Зима-Пролет '24 и специалното издание-каталог с програмата и много интересна информация за всички участващи солисти, диригенти, автори и произведения. За резервации и информация т. 0896718303, 0899827060.