Именита съдийка по борба влиза в екипа на кмета на Кюстендил, предаде репортер на "Фокус“. Каролина Грозданова бе наградена с приза "Най- добър съдия“ за тази година. Това се случи на официална церемония в Европейски център по борба, зала "Дианабад“. Именитата кюстендилка вече е част от новия екип на Общината в Кюстендил.

Кметът на Община Кюстендил инж. Огнян Атанасов и зам. –кметът Кристиян Иванчов поздравиха Каролина за престижната награда. Кметът бе категоричен, че нейния спортен устрем и отдаденост са качествата, които ще й донесат нови високи успехи и са прекрасен пример за подражание.

Каролина Грозданова участва в Програмата на Световната федерация по борба за селектиране на жените съдийки за Олимпийските игри в Париж 2024 и Лос Анджелис 2028 г. Там е избрана сред двайсетте най- добри жени- съдийки в света. Грозданова е носител на множество престижни награди като състезател и треньор по борба. Тя е носител и на редица престижни национални и световни награди в областта на спортната наука.

През 2021 година Каролина защити с отличие дисертация в областта на женската борба. През 2022 година е наградена от ректора на НСА проф. Николай Изов, за завършването с пълно отличие на втората си магистърска степен "Високи спортни постижения- кондиционна подготовка“ заедно с Олимпийските шампионки по художествена гимнастика.