От 15 до 26 декември в сърцето на Пловдив, точно срещу часовника на пощата, ще ни очаква една истинска коледна приказка. Ето какво съобщават организаторите:

"Събираме се заедно, като едно голямо семейство, за да се потопим в магичната коледна атмосфера. Ще има безброй подаръци, усмивки и изненади, приготвени специално за всички вас от Дядо Коледа и неговите помощници.

В духа на коледния дух и както повелява нашата традиция, ще подкрепим няколко благотворителни каузи, за да зарадваме и подпомогнем тези, които се нуждаят най-много!

За настроение на душата и наслада за сетивата, подготвяме разнообразие от вкусна храна и ароматно греяно вино, които ще подкрепят коледните разходки с приятели и роднини!

Хубавата музика ще ни съпътства през цялото време, като ще създава уютна и топла атмосфера за срещи с приятели и запознанства с нови автори и занаятчии.

Коледната украса ще превърне Пловдив в истинска коледна приказка със своите светлини, украшения и красиви коледни дървета.

За малките и пораснали деца ще имаме специална изненада - възможността да се снимат със Снежанка и Дядо Коледа, както и да получат дългоочаквания коледен подарък от тях!

Заповядайте да създадем заедно едно незабравимо преживяване, една истинска коледна магия!

Всеки е добре дошъл, защото коледната красота и добротата са за всички нас, и за споделяне с любими хора!

Запазете датите и се присъединете с близките си на коледен базар "Капана 2023" в Пловдив. Ще бъде едно магично приключение, което ще стопли сърцата ви и няма да забравите!"