Повече от 2 часа продължиха днес разговорите ни с гражданите на Дупница, които проведохме с колегите от листата на ГЕРБ-СДС за област Кюстендил в откритата приемна на коалицията. Хората изразиха безпокойството си от несигурното бъдеще и "промяната", донесла им висока инфлация и все по-нарастващи цени на енергоизточниците и основните потребителски стоки. Това коментира водачът Христо Терзийски след проведената открита приемна с жители на Дупница и съседните населени места, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ – Кюстендил

“Ние, от ГЕРБ - СДС, отново потвърдихме ангажимента си, ако получим доверието на българските граждани на 2 октомври, да се заемем веднага с решаването на многобройните кризи, които управляващите през последната година причиниха на страната. България има нужда от компетентно и отговорно управление, което да не експериментира с живота на хората, а да работи усърдно за постигане на сигурност, стабилност, икономически растеж и устойчиво развитие", посочи Терз news pic 2
© ПП ГЕРБ Кюстендил
ийски.

“Разочарованието от "Промяната" беше голямо! Вярвам, че след всичко, което ни се случи - ще има поука", сподели дупничанка пред кандидатите от ГЕРБ - СДС. 

Високите сметки, инфлацията, миграционният натиск и тежката зима, бяха част от проблемите, които гражданите дискутираха с кандидатите за народни представители от областта.

Жителите на общината и съседните населени места заявиха, че разчитат на тях, за да може гласът на хората да достигне до Народното събрание.