Христо Стоичков и цяла плеяда футболни звезди гостуваха тази вечер в  спортна зала "Васил Левски“ в Сливен за  отбелязването на 10-тата годишнина от основаването на ФК "Сините камъни“. Специалният гост Христо Стоичков бе посрещнат с гайди и бурни овации. Сред звездните гости бяха още Красимир Балъков, Валери Божинов, Христо Порточанов, Димитър Димитров-Херо и други.

Високи успехи, добри резултати и най-големия връх във футбола пожела Стоичков на футболен клуб "Сините камъни“. Христо Стоичков изказа благодарност към публиката в залата за топлото посрещане и обичта към него. В приветствието си той се обърна към децата и треньорите в школата с думите, че "спортът винаги обединява, не трябва да се делим, а винаги да надграждаме.  За да станеш добър спортист, трябва много пот, труд и най-важното да се уважавате, обичате и да си помагате“, каза още легендарният футболист.

Поздравления и пожелания за бъдещни спортни върхове отправи и Красимир Балъков. Той посъветва децата да не спират да се трудят, за да сбъднат мечтите си, както преди години се е случило с него самия и Христо Стоичков.

В знак на уважение и благодарност собственикът на ФК "Сините камъни“ Пламен Крумов връчи специален подарък на Христо Стоичков – кама, какъвто е прякора на легендарната осмица -"Камата“.

По време на празника, публиката имаше възможност да наблюдава демонстрационен мач между възпитаниците на клуба от набор 2013, а малко по-късно и между отбора на звездите и отбора на Пламен Крумов. Двубоят завърши със зрелишни дузпи.