На 29 май (сряда) 2024 г. във връзка с монтаж на спирателни кранове в кв. "Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 21:30 часа на клиентите на "Софийска вода“ в района между: ул. "Рилска обител“, ул. "Стоян Попов“, ул. "Поп Грую“, ул. "Източна тангента“, бул. "Ботевградско шосе“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Рилска обител“ на кръстовището с ул. "Григорий Цамблак“.

На 29 май (сряда) 2024 г. във връзка с подмяна на спирателни кранове в кв. "Център“ се налага спиране на водоподаването от 09:30 до 19:00 часа на клиентите на "Софийска вода“ в района на: ул. "Стара планина“ от ул. "Панайот Волов“ до бул. "Васил Левски“ и ул. "Христо Ковачев“ от ул. "Стара планина“ до ул. "Искър“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Стара планина“ на кръстовището с ул. "Черномен“.

На 29 май (сряда) 2024 г. във връзка с извършване на строително-ремонтни дейности по ул. "Перник“, ж.к. "Зона Б-18“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на "Софийска вода“ в района на: ул. "Перник“ от ул. "Пиротска“ до бул. "Тодор Александров“.

При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа "Софийска вода“ ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на следния адрес: ул. "Перник“ № 96.

Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на "Софийска вода“ АД на телефон 0800 121 21 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://sofiyskavoda.bg/water-stops.

Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.