"Спасителите“ дръпнаха аварийната спирачка за "Патриарха“! И започнаха движение на задна, почти като новото паркиране. Самоназначилите се за експерти от "Спаси София“ публично признаха, че катастрофираха с недемократично наложената от тях нова организация за движение в града. Това заяви общинският съветник от ГЕРБ Антон Хекимян в личния си профил във Facebook, предава Sofia24.bg.

Ето какво още добави той:

След приспивно цитиране на наредби, членове и алинеи – Бонев призна - тепърва ще се правят анализи, комисии и обсъждания за незаконно разчертаните бул. "Патриарх Евтимий“, бил. Витоша“ и бул. "Нансен“! Тепърва!

Провалът им започна с лъжа и арогантно отношение към гражданите и продължава с прикриване на информация и мълчание по основателните критики и обвинения към "спасителите“.

Щяло да им Комитет по наблюдението на новата организация в следващите месеци – изцяло в духа тоталитарния устрем, с който наложиха малцинството над мнозинството.

Комитет!?

Чухме иносказателно, че Васил Терзиев не е съгласен с новата организация и ще има преразглеждане на всички ЗЛОстотерни неща по трите булеварда.

Напомням:

и днес не видяхме готов и съгласуван проект

не чухме отговор на позицията на МВР, че не са видели проект, още по-малко да са го съгласували.

Не отговориха на обвиненията, че в Протокол 15 на Малката транспортна комисия има съмнение начина, по-който са добавени подписите. Групата на ГЕРБ-СДС искаме оставката на зам.-кмета по транспорта Павлов заради поредно прикриване на информация и непрозрачно реализиране на проекти, за които дори не се знае каква е стойността.