Първите дни на месец септември донесоха и най-дългоочакваната новина за Varna Airport от 2019 г. насам! На 2-ри септември на морския ни аеропорт кацна 1 000 000 пътник за годината с пълен полет от гр. София на авиокомпания Bulgaria Air, публикуваха на Фейсбук страницата си Летище Варна.

Детелина Камбурова, която пристигна със своя съпруг и двете им малки деца в морската столица, бе посрещната с много изненади и специални подаръци, които бяха връчени лично от Главния изпълнителен директор на "Фрапорт Туин Стар“ – д-р Франк Кванте. С пожелание за много нови пътешествия и редовни полети до и от Варна Детелина получи нов пътнически куфар от компанията концесионер на летището, както и ваучери за пътуване за четиричленното семейство от страна на авиопревозвача.

Празненството продължи и с тържествено разрязване на торта от страна на ръководството на "Фрапорт Туин Стар“, директора на Летище Варна – Димитър Костадинов, както и от Търговския директор на Bulgaria Air – Мария Стоянова.

Не останаха пренебрегнати и останалите пътници, като всички те бяха зарадвани с ръчно изработени лакомства по повода и сувенири за спомен от специалния ден.

От началото на концесията на Летище Варна, от страна на "Фрапорт Туин Стар“, до този момент, са обслужени общо над 41 хиляди полета на авиокомпания Bulgaria Air, превозили близо 3,5 млн. пътници. Дори и през най-сериозния пик на пандемията от коронавирус в страната, когато много авиокомпании спряха да оперират, националният превозвач продължи да свързва Варна и София с редовни полети, без прекъсване, съобщи авиопортът в публикацията си.