Листата за 23 МИР ще бъде регистрирана в 11:00 часа в районната администрация на район Триадица, където се помещава 23 РИК. Документите ще бъдат внесени от областния координатор на ГЕРБ-София Тодор Кръстев, водача на листата Румен Христов и кандидатите за народни представители Александър Ненков и Александър Иванов, съобщиха от  ГЕРБ.

Листата за 24 МИР ще бъде регистрирана в 12:00 часа в районната администрация на район Възраждане, където се помещава 24 РИК. Документите ще бъдат внесени от областния координатор на ГЕРБ-София Тодор Кръстев, водача на листата Тома Биков и кандидатите за народни представители Рая Назарян, Евгения Алексиева и Деница Николова.

Листата за 25 МИР ще бъде регистрирана в 13:00 часа в районната администрация на район Красна поляна, където се помещава 25 РИК. Документите ще бъдат внесени от областния координатор на ГЕРБ-София Тодор Кръстев, координаторът на ГЕРБ за 25 МИР Татяна Георгиева и кандидатите за народни представители Анна Александрова, Петър Николов и Борислав Куртев.