Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС ще работят за подобряване на пътната инфраструктура на територията на Община Добричка. Това стана ясно на среща със симпатизанти в село Ведрина. В нея участваха Йордан Иванов, Гергана Димитрова, Живко Желев, Венета Димитрова и Павел Градинаров.

"Много е важно да има стабилно правителство на ГЕРБ-СДС, за да се вдигнат доходите и покупателната способност на хората. Искаме да направим селата предпочитани от младите, които да започнат да се връщат тук - към истинския корен на човечността и морала“, заяви вторият в листата на коалицията Йордан Иванов.

"Тук получих всичко, което ме изгради като човек. Обичта към природата и уважението към трудолюбивите добруджанци. Вярвам, че политиката се прави от честни хора, които поставят интересите на другите над своите лични“, обърна се към присъстващите Венета Димитрова.

Жителите на с. Ведрина се насладиха на фолклорна програма, в която участваха певческа група при народно читалище "Просвета“ – с. Царевец и танцов състав "Жителн клас“ – с. Стефан Караджа.